WordPress kullanıcıları yabancı kaynaklı temaları ve eklentileri yüklediklerinde genelde türkçe çeviri sorunu yaşamakta. Tema ve eklenti yapan geliştiriciler, yaptıkları hizmetleri maalesef diğer dillerde çeviri yapmamaktadır. Temada yabancı kelimelerin yer alması kullanıcıların işlevlerini kısıtlamakta olup ayrıca site kalitesinide etkilemektedir.

Tema ve eklentilerin çeviri işlemleri loco translate benzeri çeviri eklentileriyle, tam çeviri sağlanmamaktadır. Bundan sonrası teknik ve bilgi istemektedir. Çünkü her temanın ve çevirinin dil yönetimi farklılık gösterebilmektedir. .po dosyası içerisinde yer almayan çevirilerde mevcuttur.

Woocommerce Türkçeleştirme; Türkçe olarak kurulum sağladınız, fakat temanız da yabancı dilde olabilir. Temanın woocommerce bölümü yabancı dilde olduğu için E-Ticaret alanınızın da Türkçeleştirilmesi gerekmektedir.

Destek almak için bizimle iletişime geçin!

Loco Translate Ne İşe Yarar?

Loco translate ile WordPress admin paneli üzerinden (browser üzerinden çeviri) tema ve eklentilerinizi Türkçeleştirebilirsiniz. Genellikle wordpress tema ve eklentileri ingilizce olarak yayınlanmaktadır. Panel üzerinde orjinal dil şablonu ve çeviri yapacak şablon karşınıza çıkmaktadır. Loco ile tema ve eklenti seçilerek ingilizce kelimelerin karşılığı tercümeleri alt şablona yazabilirsiniz. Türkçe dil dosyası oluştururken tr_TR olarak açmanız gerekiyor.
Özellikler:

  • Dahili çeviri editörü
  • Dil dosyalarının doğrudan oluşturulması ve güncellenmesi
  • Yerli mo derleme
  • PO özellikleri desteği
  • Korumalı dil dizini
  • Yapılandırılabilir PO yedekleri
  • Yerleşik WordPress yerel ayar kodları
  • Klavye kısayol desteğine sahip PO dosya düzenleyici

Çeviri işlemleri için bizden hizmet ve destek alabilirsiniz.
İletişime geçmeniz yeterli olacaktır.
Aranan Kelimeler: Tema, Türkçeleştirme, eklenti, wordpress, nasıl, yapılır, yaparım, çeviri eklentisi, ücretli, uygun, modülü, sürüm, sorunu,yaşıyorum, yapabilirim, çoklu dil, seçenekleri, turkish, language, ücretsiz,

Telefon
Whatsapp