Muhasebe programı yedekleme; kurumsal firmaların kesinlikle yapılması gerekenlerdendir. Mailler üzerinden, farklı uygulama ve programlar üzerinden korumasız bilgisayarların virüslere açık olması kaçınılmazdır. Bu virüsler bilgisayardaki verilerinize bulaşarak, dosya yapılarını bozmakta ve şifrelemektedir. Bu durumda karşılaşan ana bilgisayarlar kullanılmaz hale gelmektedir. Bu durumlarda firmanızın verilerinizi yedeklemeniz sizler için büyük bir fırsat olacaktır.

Sunucuların çökmesi ve sistemsel sorunlar da karşılaşılan problemlerden birisidir. Muhasebe programını kullandığınız ana sunucunuzda teknik sorunlar sonucunda verileriniz kaybolabilir ve çözüm için vakit kaybedebilirsiniz. Yedekleme yapıldığında verileriniz kurtulmuş, aynı zamanda zamandan da kazanmış olacak. İşleriniz aksamamış olacaktır.

Muhasebe programı yedekleme ile bilgisayarında yaşayacağınız sorunlar sonucunda veri kaybının önüne geçmiş olacaksınız.

Verileriniz yedekleme ile korunmuş olacaktır. Otomatik muhasebe programı yedekleme, kullandığınız veritabanlarının yedeklemesi ile bütün verilerinizin günlük yedeklemesi ile korunmuş olacaktır.

Aranan kelimeler: yedekleme, yedek alma, otomatik veri, veri yedekleme sistemi, muhasebe programı yedeği alma, nasıl yapılır, nereden yapılır, mikro, eta, logo, sunucu, server, soft, yazılım, uygulaması, günlük yedekleme, yedekleme programları, yedekleme yöntemleri, uygun, yedekleme yapma, mali müşavir, veri kurtarma, virüs bulaşması sonucu,

Telefon
Whatsapp