İnternet web sitesi yaptırmak istiyorum diyorsanız, bizimle irtibata geçerek, gerek danışabilir, gerekse yaptırmak istediğiniz site hakkında fikirlerinizi bize aktarabilirsiniz.
İnternetten satış yapmak istiyorsanız, sizlere sunacağımız hizmetlerimiz ve yazılımlarımızla internetteki pazarda yer almanızı sağlarız.
Kurumsal firmalara sunduğumuz web tasarım hizmetleri ile gerekli tanıtım ve içeriklerini oluşturuyoruz. İnternet siteniz ile daha fazla kitleye ulaşacak ve yaptığınız işlerden bahsederek müşteri portföyünüze zamandan kazanarak işlerinizi ve neler yaptıklarınız göstereceksiniz. Kurumsal web sitesi yaptımak, istiyorsanız Netva İnternet Hizmetleri olarak sizlerin sektörel incelemelerinizi ve neler olması gerektiğini araştırıyoruz. Sonrasında sitenizin oluşturulması ve içerikleri ile siteniz hizmete açılıyor.
Sizde web sitesi yaptırmak istiyorum diyorsanız yapmanız gereken bizimle irtibata geçmek olacaktır.

Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum Ne Yapmalıyım?

Kurumsal web sitesi yaptırmak için bizimle irtibata geçerek bilgi alabilirsiniz.

Web sitesi yaptırmak istiyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Aklınızda bazı sorular olacaktır. Bunlar: kesintisiz hizmet, sorunsuz sunucu, sitenin güzel görünmesi, uygun fiyat gibi sorular olacaktır. Üstelik bu konuda paylaşımlı sunucularımızla sorunsuz ve kesintisiz olarak hosting hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Özellikle dikkat etmeniz gerekenlerde kesintisiz bir hizmet almaktır.

Web Sitesinin Faydaları Nelerdir?

İnternet siteleri firmalar için birer rehber, tanıtım, satış vs. demektir. Bu nedenle, web sitesinde firmanızı, ürünlerinizi, iletişim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Bu anlamda sizi ziyaret eden müşteriler hem ürünlerinizi incelemiş olacak, hem de sizinle irtibata geçiş sağlayacaktır.

Günümüzde web siteleri ürün pazarlamada önemli bir rol edinmektedir. Google üzerinde yapılan aramalarda, yaptığınız hizmetler ve sattığınız ürünler aramalarda çıkarak, müşteri kitlenizi genişletmiş olursunuz. Böylelikle web sitesi yaptırmak isteyenler, genelde satış artırmak ve tanıtım amaçlı olarak hizmet almaktadır.

Ürünlerinizi tanıtıp, müşteri referanslarınızı ziyaretçilere sunarak, kalite ve hizmetinizi müşteriye sunarsınız. Web sitesi ve kurumsal mail adresleri sizlerin kurumsallığınızı gösterir.

İlk olarak, firmanıza yada kendinize web sitesi yaptırmak istiyorum diyorsanız sizde bizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

Web Sitesi Kurdurmak; Fiyat Nedir?

Web sitesi açmaya karar verdiniz ve bütçenizin buna elverişli olmadığını düşünüyorsunuz yada maliyetlerini merak ediyorsanız. Netva Bilişim olarak, müşterilerimize ödeme kolaylığı ve fiyatlarda kolaylıklar sağlıyoruz. Bütçenize uygun, kaliteden ödün vermeden internet sitenizin kurulumu tarafımızca sağlanır. Web sitesinizde ürünleriniz, hizmetleriniz, firmanız (yada şahsınız) hakkında, iletişim bilgileri ve istediğiniz (tarafınızca açılmasını istediğiniz) farklı sayfalar açılıp size sunulur. Özellikle ek sayfa ve daha sonra yenileme için ek maliyet belirtilmez.

Yıllık olarak ödemeniz gereken miktar, hosting ve domain için talep edilir. Yıllık ödemeler için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Kısacası, sizde web sitesi kurmak istiyorum diyorsanız bizimle iletişime geçin.

Sizelere kısaca: 

Kurumsal firma sitesi (sektörünüze uygun)
Kişisel blog sitesi
E-Ticaret sitesi
Forum sitesi
Kişisel web sitesi

ve bir çok alanda web sitesi kurulumu sağlayabiliriz.

Telefon
Whatsapp